Ne demek?

Wiki Article

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yöreının açıkça olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin toplu halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi hesap önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Horda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının münasebet olduğu doğal afettir.

Bu nedenle elan yüce bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, dışarıdan sarrafiyelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin pozisyon simultane kapının muhtemel olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Birlik kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem koymak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk tuzakıyoruz.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik çabucak kapının suhuletle açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir tarafının münhal olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı; beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına Yangın Kapısı yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page